Het bedrijf

Het Bedrijf

Advies, begeleiding en uitvoering, 3 woorden die de basis vormen voor de naam van ons bedrijf.

Advies kan worden gegeven in het gehele traject van een verbouwing, renovatie of restauratie. Met onze ruime ervaring en specialisten op vrijwel alle gebieden van het vak zijn we in staat om advies op maat te geven. Begeleiding kan bijvoorbeeld worden geboden in de vorm van een projectleider voor uw project. We houden dan het verloop van de werkzaamheden voor u in de gaten en zorgen voor een correct verloop hiervan.

Uitvoering mag voor zichzelf spreken. Met goed opgeleide, gediplomeerde en VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) gecertificeerde mensen in dienst is ABU-afbouw de ideale partner voor uw restauratie- of afwerkingproject. Voor particulieren, maar ook voor woningbouwverenigingen of aannemers.

Restauratie

Naast ervaring in nieuwbouw hebben we ook al veel ervaring opgedaan in het herstel van oude bouwwerken. Zo zijn we betrokken geweest bij restauraties voor de Stichting Oude Groninger Kerken en hebben we diverse monumentale panden en boerderijen weer teruggebracht in de oorspronkelijke staat.

We laten u graag een aantal van onze projecten zien in onze portfolio »

De juiste mensen op de juiste plaats

Mocht een (deel van) een (renovatie)project vragen om een externe specialist, dan zullen wij dit niet uit de weg gaan. In dit geval zal ABU-afbouw de spin zijn in het web en als aanspreekpunt blijven functioneren.

Persoonlijk

Ondanks onze veelzijdigheid zijn we een persoonlijk bedrijf. Ellenlange procedures voor het aanvragen van offertes of informatie is er niet bij. Als ons bedrijf en onze werkwijze u aanspreken dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Niet via de telefoniste of via het hoofdkantoor, maar bij Johan.

© 2018 - ABU Afbouw.nl, alle rechten voorbehouden.

Ontwerp & realisatie: Dycon | Interactive Experiences.