Referenties

Verbouwing badkamer

Bij de verbouwing van onze badkamer heeft de firma ABU AFBOUW goed werk geleverd.Wij wilden niet alleen maar tegels in de badkamer en via het advies van ABU AFBOUW kwamen  wij op wanden met betonlook op kleur.
Deze wandbedekking is vakkundig en zorgvuldig aangebracht door de stucadoors van ABU.De wanden zijn fraai gestructuurd met een marmerachtige uitstraling.Tijdens het hele proces van advies tot totstankoming werd er duidelijk met ons gecommuniceerd.
Het resultaat is prachtig geworden.

Ina en Luppo Kruizinga

Stukadoren van onze keuken

Gisteren d.d. 24 juli 2015 had ik Jeroen op bezoek voor het stukadoren van onze keuken, ik wil hier even het volgende over kwijt.
Door de jaren heen al veel stukadoors meegemaakt ...maar Jeroen is wel een van de aller besten die ik ooit heb gezien.
Voor het beginnen van de stukadoors werkzaamheden had Jeroen alles netjes afgeplakt en respecteert daarmee de klant, ook schoenen en kleding werden verwisseld en dat ziet er dan professioneel en netjes uit.
Waar het natuurlijk omgaat zijn de stukadoors werkzaamheden ook hierover kan ik zeggen Jeroen werkt met passie en is een uitstekende vakman.
Wat mij zeker opviel  is hoeveel afval er met het stukadoren was geproduceerd en dat was bijna niets en dan versta je je vak.
Toen Jeroen met het stukadoren gereed was konden we amper zien dat hij was geweest met een opmerking dat de keuken er weer super netjes erbij stond.
Ik werk zelf bij een Universiteit en zie veel vaklieden de revue passeren maar ik kan wel zeggen vaklieden zoals Jeroen zie je zelden.
ABU-afbouw dank voor het werk en ik zal jullie zeker kunnen aanbevelen bij anderen.

 

Johan
Zuidlaren

Aardbeving Groningen

Ondanks de negatieve gevolgen van de aardbeving zijn we blij dat ABU Afbouw gezorgd heeft voor afhandeling van de geleden schade. Alle scheuren zijn hersteld en niet meer te zien en ook tijdens de werkzaamheden is ons overast bespaard gebleven

Sebastiaan van der Laan
Groningen

Fijn en professioneel

Ondanks de negatieve gevolgen van de aardbeving zijn we blij dat ABU Afbouw gezorgd heeft voor afhandeling van de geleden schade.

Alle scheuren zijn hersteld en niet meer te zien. Ook tijdens de werkzaamheden is ons overast bespaard gebleven door een professionele en schone werkwijze.

De vloerbedekking werd keurig afgedekt, voordat er begonnen werd met de werkzaamheden.

Guido Piest
Harkstede

© 2018 - ABU Afbouw.nl, alle rechten voorbehouden.

Ontwerp & realisatie: Dycon | Interactive Experiences.